Esiintyjägalleria

Täältä löydät kuvagallerian esiintyjistä. Keikoille voit tilata esiintyjiä, joiden kuvat näkyvät täällä.

Nana

Tämä viehättävä nuori neito saa miesten mielikuvituksen vipeltämään urheilullisella, seksikkäällä ja kurvikkaalla vartalollaan. Nanan voit Hot Girls:n lisäksi bongata ravintola- ja polttarikeikoilta.

Nancy Bomber

NikiDarling

Sointu

Angie Lee

Cindy Sun

Donna Heart

Miryah

Sofie White

Nica

Minja

Milana

Jason

BIOGRAFIA: Suomalainen mies-strippari, ammattivalokuvamalli, Showtanssija, Dj, aikuisviihteen tuottaja & näyttelijä, viihdetaiteilija MR. JASON. Asun Helsingissä ja minut voit buukata lukuisiin eri tilaisuuksiin ympäri Suomea. Mr. Jason on monipuolinen esiintyjä, joka harrastaa myös ammatti-showtanssia Suomen parhaassa tanssikoulussa. Esitykset perustuvat näyttäviin koreografiohin ja visuaalisiin valoefekteihin, jotka erottuvat selvästi peruslinjasta, unohtamatta erotiikkaa ja paljasta pintaa. Vastaavia esityksiä ei ole koskaan nähty Suomessa. *\" TÄMÄ ON SHOW!...EI VAIN RIISUMISTA! \"* - Mr. Jason *- MR. JASON - * \"Suomen valovoimaisin esiintyjä!\"

Misu

Ramona

Ramona on sekoitus viattomuutta ja rohkeutta. Vaikkei striptease-kokemusta olekaan paljoa, on tämä ihanuus ehtinyt jo esiintyä Helsingin Sexhibition- ja Turkusex- messuilla ja tehnyt jopa muutaman aikuisviihdefilmin.

Camilla

Tämä uhkearintainen pitkäsäärinen barbienukke pistää pyörälle poikien päät! Tilaa hänet synttäreille, polttareihin, messutytöksi, toplesstarjoilijaksi tai ravintolaillan kuningattareksi...

Miss Paola