Esiintyjägalleria

Täältä löydät kuvagallerian esiintyjistä. Keikoille voit tilata esiintyjiä, joiden kuvat näkyvät täällä.

Susa

Kolmekymppisen sporttisen Susan show ei kalpene nuorempiensa rinnalla, show on räväkkä ja rohkea, mutta tarpeen vaatiessa myös kesympi ja hempeämpi.

Nana

Tämä viehättävä nuori neito saa miesten mielikuvituksen vipeltämään urheilullisella, seksikkäällä ja kurvikkaalla vartalollaan. Nanan voit Hot Girls:n lisäksi bongata ravinto- ja polttarikeikoilta.

Nancy Bomber

Angie Lee

Elise

Cindy Sun

Donna Heart

Miryah

Irina Tundra

TV:stäkin tuttu Irina Tundra on kokenut esiintyjä. Tämän tatuoidun, muodokkaan, tummatukkaisen kaunottaren voi tilata esiintymään tai toplesstyöntekijäksi esim. ravintolaan, messuille,synttäreihin, polttareihin,illanistujaisiin ym. Rohkea full nude show.

Sofie White

Nica

Minja

Milana

Jason

BIOGRAFIA: Suomalainen mies-strippari, ammattivalokuvamalli, Showtanssija, Dj, aikuisviihteen tuottaja & näyttelijä, viihdetaiteilija MR. JASON. Asun Helsingissä ja minut voit buukata lukuisiin eri tilaisuuksiin ympäri Suomea. Mr. Jason on monipuolinen esiintyjä, joka harrastaa myös ammatti-showtanssia Suomen parhaassa tanssikoulussa. Esitykset perustuvat näyttäviin koreografiohin ja visuaalisiin valoefekteihin, jotka erottuvat selvästi peruslinjasta, unohtamatta erotiikkaa ja paljasta pintaa. Vastaavia esityksiä ei ole koskaan nähty Suomessa. *\" TÄMÄ ON SHOW!...EI VAIN RIISUMISTA! \"* - Mr. Jason *- MR. JASON - * \"Suomen valovoimaisin esiintyjä!\"

Jamina

Misu

Ramona

Ramona on sekoitus viattomuutta ja rohkeutta. Vaikkei striptease-kokemusta olekaan paljoa, on tämä ihanuus ehtinyt jo esiintyä Helsingin Sexhibition- ja Turkusex- messuilla ja tehnyt jopa muutaman aikuisviihdefilmin.

Mr New York

Kauttamme saat myös tilattua Mr New York:n keikalle!

Nitro

Kauttamme saat myös tilattua Nitron keikalle!

Claudia

Ilona

Camilla

Tämä uhkearintainen pitkäsäärinen barbienukke pistää pyörälle poikien päät! Tilaa hänet synttäreille, polttareihin, messutytöksi, toplesstarjoilijaksi tai ravintolaillan kuningattareksi...

Mariel Cat

Miss Paola

Minttu G

Kitty Gold

Olen Kitty Gold, tällainen kiltin näköinen “naapurintyttö”. Olen tehnyt tanssijan töitä vuodesta 2000 – välillä enemmän ja välillä vähemmän. Tykkään esiintyä ravintoloissa ympäri Suomen ja tankotanssikin sujuu! Lisäksi teen rohkeita privaatteja, joissa voin käyttää hieromasauvaa. Domina-show on myös mahdollinen! Esityksissäni käytän erilaisia asusteita ja roolivaatteita, esimerkkeinä “seiloriasu” tai vaikkapa “Lumikki-asu”. Yleensä tanssin Turussa, mutta nyt pääset nauttimaan esityksestäni myös Helsingissä ja Tampereella :) Tule tutstumaan ja katsomaan kuinka kuuma privaatti saadaan luotua!

Julia

Kitten